ESTA-ansökan på danska

Som dansk resenär kan du enkelt ansöka om ESTA-resetillstånd på danska. Du kan hitta en danskspråkig version av ESTA-ansökningsformuläret här.

Du kan ansöka genom ett översatt ansökningsformulär

Det är nu möjligt att ansöka om ESTA genom ett ansökningsformulär översatt till danska. Alla steg i ansökningsformuläret är professionellt översatta till danska, och alla fält är anpassade för danska resenärer.

Du får svaret på din ESTA-ansökan på danska

När du ansöker via det danskspråkiga ansökningsformuläret får du även svar på din ansökan på danska. Detta gör det särskilt enklare för resenärer vars ansökan kräver ytterligare handläggning att slutföras. Så om det skulle bli nödvändigt med ytterligare information kommer du att få ett e-postmeddelande på danska som enkelt och tydligt förklarar vilken extra information som behövs och varför den behövs.

Du kan också få kundtjänst på danska

Om du som sökande har andra frågor angående ansökningsprocessen kan du även få hjälp på danska. När du ansöker via den danskspråkiga sidan besvaras dina frågor automatiskt på danska. På så sätt undviks potentiella missförstånd på grund av språkbarriärer.

Alla guider och nyheter erbjuds också på danska

Du kan också hitta ett stort antal guider och nyhetsartiklar översatta till danska. Så om du som dansk resenär skulle vilja hitta information om hur du t.ex. fyller i din ansökan, när det är bäst att ansöka eller om ESTA-programmet har påverkats av coronavirussituationen, då kan du hitta alla dessa artiklar på denna sida, alla översatta till danska. Det finns totalt över 50 informationsartiklar om ESTA tillgängliga på denna sida, och fler läggs till hela tiden.

Betalning med Visa/Dankort

Danska resenärer kan också enkelt betala sin ESTA-ansökan med sina danska betalkort, som danskt utfärdade MasterCard och Visa/Dankort.