ESTA Ansökan För Svenska Medborgare

Följ dessa lätta steg för att ansöka om din amerikanska reseauktoritet (ESTA):

Uppdatera ESTA Information För Svenska Medborgare

Om du planerar att besöka USA med ett ESTA-visum borde du se till att din visuminformation är uppdaterad. Om din juridiska information i ditt pass har ändrats kommer du behöva ansöka om ett nytt ESTA-visum. Men om någon av följande uppgifter har ändrats kan du enkelt uppdatera ditt existerande ESTA-visum utan att ansöka om ett nytt:

  • Adressen som du kommer att bo på i USA
  • Din mejladress

Du kan uppdatera den här informationen genom att använda ESTA-uppdateringsansökan online. Vänligen observera att det inte är möjligt att uppdatera den här informationen under tiden du reser. Dessutom kan ESTA-uppdateringsansökan bara användas för de två uppgifterna ovan. Den kan inte användas för att uppdatera juridisk information som ditt namn, kön eller medborgarland.

Ett ESTA-visum tillåter resenärer från utvalda Visa Waiver länder att besöka USA i 90 dagar åt gången. Det är giltigt i två år. Ditt ESTA-nummer kommer att skickas elektroniskt till flygbolaget som du reser med. Vi rekommenderar däremot att du tar med dig en utskriven kopia av ditt ESTA-visum eftersom det kan krävas av dig att du ska visa upp ditt ESTA-ansökningsnummer innan du går ombord på ditt flyg.

Uppdatera ESTA