Saker att göra i Seattle 2019

Om du planerar att resa till USA kommer du att vilja se och uppleva allt varje stat har att erbjuda. Det är därför som din resa skulle vara ofullständig utan ett besök i staden Seattle i Washington.

Utsiktstornet Space Needle är kanske den mest utmärkande symbolen och ett bra sätt att se Seattle från ovan – men det är inte allt den här sprudlande metropolen har att erbjuda. Oavsett om du är intresserad av att utforska naturen eller föredrar det snabba stadslivet har Seattle flera sevärdheter för varje resenär.


Saker att goera i Seattle 2019


Sightseeing

Det finns flera museer i Seattle som är värda ett besök för deras unika teman, såsom The Museum of Flight, Pacific Science Center, Museum of History and Industry, Chihuly Garden and Glass och Museum of Pop Culture. Den 92 hektar stora djurparken Woodland Zoo, Seattle Aquarium och den botaniska trädgården nära Lake Washington är bra platser för att utforska djur och natur, ovanliga träd och havslivet. Bill Speidel’s Underground Tour är en annan unik sevärdhet i Seattle som du bara inte får missa.

Seattles populära pariserhjul The Great Wheel står nära vattenlinjen och utsikten är häpnadsväckande. Om du är mer av ett vattendjur finns också flera bad- och vattenaktiviteter. Golden Gardens och Alki Beach Park är två av flera stränder som du kan sola och bada på.

Man kan också välja att segla, fiska eller åka motorbåt. Man kan besöka Puget Sound, Elliot Bay och ett besök på Ballard Locks kommer inte att ångras. Blake Island och Tillicum Village är måsten för vandrare och campare som vill få en kulturell upplevelse i ursprungsbefolkningens byar. Seattles parker många parker, såsom den japanska parken Kubota Garden eller Magnuson Park, har sina egna utmärkande utseenden och är roliga att upptäcka.

Stadslivet

Utöver Seattles historiska och naturliga landmärken är staden fylld med shopping och mat med flera restauranger, barer och nattliv. Om du letar efter underhållning för barnen finns Seattle Children’s Museum, Family Fun Center och Wiggleworks för inomhusaktiviteter.

Pike Place Market är Seattles mest kända hubb för skaldjur och shopping. En promenad längs Downtown Seattle låter dig insupa atmosfären runt stadens restauranger, teatrar och butiker. Fremont är ett bohemiskt torg packat med hippa barer och indiebutiker, och det är mest känt för statyn Fremont Troll som lockar många åskådare. Belltown är en annan bra plats för att utforska barer, krogar, gallerier och butiker. Du kan gå till Chinatown om du vill ha asiatisk mat,

Adrenalinjunkies kan testa skydiving i Tukwila, åka sjöflygplan eller besöka Emerald City Trapeze Arts. Om du planerar ett besök under sommaren kan du gå på gratiskonserter. Det hålls festivaler året runt och du kommer att älska de roliga aktiviteterna. Missa samtidigt inte chansen att köpa med dig roliga presenter hem från Archie McPhee’s!


ESTA ANSÖKAN

 

Lär dig mer och ansök om ESTA idag. Länk på här.